How I Got Linked


Stellenausschreibungen

Deutsch
Gjilan, Mitrovicë, Prishtinë, Prizren
Posted 3 months ago

Përfito nga trajnimet tona dhe përgatitu për punë profesionale. Ofro mbështetje për klientët tanë vetëm kur ata kanë nevojë per ndihmën tuaj. Për të aplikuar, ju […]

Read More

Polnisch
Prishtinë
Posted 4 months ago

Projekti jonë më i ri, ofron mundësi të reja për punë. DHL Business Clients – Outbound,  Bëhu pjesë e ekipit tonë dhe krijo pozitën tënde brenda kompanisë, […]

Read More

Spanish
Prishtinë
Posted 7 months ago

Përfito nga trajnimet tona dhe përgatitu për punë profesionale. Rroga fikse 630 euro, plus bonuse në bazë të performancës tuaj në mbështetje të klientëve. Për të aplikuar, […]

Read More

Englisch
Gjilan, Mitrovicë, Prishtinë, Prizren
Posted 7 months ago

Faleminderit për interesimin tuaj! Konkursi është mbyllur. Për të parë konkurset tjera ju lutem vizitoni: www.iqtolink.de/karriere

Read More

Italian
Gjilan, Mitrovicë, Prishtinë, Prizren
Posted 7 months ago

Faleminderit për interesimin tuaj! Konkursi është mbyllur. Për të parë konkurset tjera ju lutem vizitoni: www.iqtolink.de/karriere

Read More

French
Gjilan, Mitrovicë, Prishtinë, Prizren
Posted 7 months ago

Faleminderit për interesimin tuaj! Konkursi është mbyllur. Për të parë konkurset tjera ju lutem vizitoni: www.iqtolink.de/karriere

Read More

Deutsch
Gjilan
Posted 7 months ago

Përfito nga trajnimet tona dhe përgatitu për punë profesionale. Ofro mbështetje për klientët tanë vetëm kur ata kanë nevojë per ndihmën tuaj. Rroga fikse 630 euro, […]

Read More

Englisch
Prishtinë
Posted 8 months ago

SYSTEM ADMINISTRATOR IT OPERATION DEPARTMENT/ IT DIVISION Detaje të pozicionit Tipi i punës : Orar i plotë Eksperiencë : se paku dy vite eksperiencë pune. Administratori […]

Read More

Flämisch
Prishtinë
Posted 8 months ago

Projekti jonë më i ri, ofron mundësi të reja për punë. DHL Business Clients – Outbound,  Bëhu pjesë e ekipit tonë, me më shumë se 600 anëtarë […]

Read More

Holländisch
Prishtinë
Posted 8 months ago

Projekti jonë më i ri, ofron mundësi të reja për punë. DHL Business Clients – Outbound,  Bëhu pjesë e ekipit tonë, me më shumë se 600 anëtarë […]

Read More

Deutsch
Prishtinë
Posted 9 months ago

Die Erfolgsstory geht weiter .. Für unseren neuen Kunden suchen wir zum nächstmöglichen Zeitpunkt in Prishtina motivierte und engagierte Serviceberater. Wir suchen: – Serviceberater mit Deutschkenntnissen […]

Read More

Deutsch
Prishtinë
Posted 11 months ago

Die Erfolgsstory geht weiter .. Für unseren neuen Kunden suchen wir zum nächstmöglichen Zeitpunkt in Prishtina motivierte und engagierte Serviceberater. Wir suchen: – Serviceberater mit Deutschkenntnissen […]

Read More

Deutsch
Mitrovicë
Posted 11 months ago

– Përfito nga trajnimet tona dhe përgatitu për punë profesionale. – Ofro mbështetje për klientët e „DHL“ vetëm kur ata kanë nevojë per ndihmën tuaj. – […]

Read More

Polnisch
Prishtinë
Posted 11 months ago

Përfito nga trajnimet tona dhe përgatitu për punë profesionale. Ofro mbështetje për klientët e „Extra Energie GmbH“ vetëm kur ata kanë nevojë per ndihmën tuaj. Rroga […]

Read More

Deutsch
Prishtinë
Posted 12 months ago

Përfito nga trajnimet tona dhe përgatitu për punë profesionale. Ofro mbështetje për klientët e „DHL“ vetëm kur ata kanë nevojë per ndihmën tuaj. Rroga fikse 600 […]

Read More