fbpx
Deutscher Investor: Kosovo hat intelligente und fleißige junge Menschen mit viel Potential
03.10.2016
Liridona Bunjaku
24.04.2017

Quality Manager

Aktualisht jam e angazhuar si Menaxhere e Kualitetit në IQ to Link – Prizren.

Karriera ime në IQ to Link filloi në korrik 2016, si agjente, me një ekip të mrekullueshëm, dhe me një teamleader të shkëlqyer, i cili ishte shtylla dhe motivimi i aktiviteteve të përditshme në IQ.

Në Tetor të vitit 2016 u hap pozita si Quality Management & Training. Motivimi kryesorë për të aplikuar ishte potanciali që ofron IQ to Link në zhvillim dhe edukim në aspektin profesional gjithashtu edhe bashkpunimi dhe komunikimi me njerëz.

Përkushtimi im në punë u shpërblye duke filluar punën si Quality Manager. Kjo detyrë më dha mundësinë që të krijoja një eksperiencë të re dhe të liroja potencialin e plotë të të gjitha aftësive që kisha krijuar deri më tani.

IQ është vendi ku e kam gjetur veten dhe i përshtatet kërkesave të mija per avancim profesional.