fbpx
Diellza Haxhiu
09.06.2017
Beginne mit einem neuen Job in deiner Stadt!
09.06.2017

Quality Manager

Detyrën tonë si Këshilltare të klientëve, e ushtrojmë që prej themelimit të kompanisë IQ to Link.

Punës tone i kanë dhënë vlerë klientët, punonjësit dhe investitorët tanë, te cilët ndikojnë në përkushtimin tonë dhe na shtyejn që të japim rezultate të shkëlqyera operative.

Ne përpiqemi të ofrojmë shërbimin e duhur për klientët tanë dhe jemi në kërkim të vazhdueshëm të mënyrave për të përmirësuar punën tonë të përbashkët.

Qëllimi ynë kryesorë është që t’i ofrojmë klientëve shërbim të shpejt , efikas dhe profesional.

IQ to Link e ka përmbushur mjaft mirë premtimin e saj që nga themelimi duke kontribuar në punësimin e shumë të rinjëve në Kosovë.

Ne kemi kënaqësinë të jemi pjesë e një kompanie me integritet, ku respekti i ndërsjelltë dhe puna në grup, nuk janë thjeshtë fjalë.

– Majlinda, Agnesa.