fbpx
Arian Thaçi
24.04.2017
Diellza Haxhiu
09.06.2017

Head of Quality Management

Pasi që kisha punuar disa vite me rradhë në Call Center të ndryshme në Prishtine dhe përvojës në këtë drejtim, aplikova si Menaxher për Cilësi dhe Trajnime në IQ to Link

Në IQ to Link jam që nga dita e parë më 03 Gusht 2015. Fillova në pozitën e Menaxherit për Cilësi dhe Trajnime në një Ekip të mrekullueshëm. Në këtë kohë kam mësuar shumë gjëra p.sh. si të i njoftoj punëmarrësit me detyrat dhe përgjegjësitë e tyre si dhe që ata të i kushtojnë rëndësi cilësisë gjatë ekzekutimit të detyrave. Më pelqeu jashtëzakonisht shumë entuziasmi i punëmarrësve të rinjë që sjellnin një vullnet shumë të madh me vete  për të mësuar diqka të re. Pas një kohë të shkurtër jam ngritur në detyrë në cilësinë e Menaxherit Senior për Cilësi dhe Trajnime  dhe vetëm pas  një viti e gjysmë kam marrë përsipër Menaxhmentin për Cilësi edhe Trajnime.

IQ to Link është një familje e madhe ku  komunikimi i përditshëm me Kolegë dhe shumë bashkpunime tė mira.

Jam e lumtur që jam pjesė e një Ekipi shumë të  madhë dhe tė suksesshëm, ku cdo herë mësoj dicka të re dhe zhvillohem në bazė të kontributit tim në punë.

Në IQ to Link kemi një shef shum human që as njëherë nuk nënvlerëson mundin dhe punën e bërë.