Call Agent / German NEW*

Deutsch
Gjilan, Mitrovicë, Prishtinë, Prizren
Posted 2 Monaten ago

Përfito nga trajnimet tona dhe përgatitu për punë profesionale.

Ofro mbështetje për klientët tanë vetëm kur ata kanë nevojë per ndihmën tuaj.

Për të aplikuar, ju duhet të keni njohuri të gjuhës Gjermane.

Ne ofrojmë:

  • Orar fleksibil
  • Trajnime të krijuara enkas për pozitën tuaj.
  • Infrastrukturë moderne sipas standarteve gjermane.
  • Ambient i ngrohtë dhe i përshtatshëm për punë dhe shoqëri.
  • Zhvillim në kuadër të kompanisë

Ne kërkojmë:

  • Njohuri të gjuhës Gjermane në nivelin C1.
  • Aplikantë fleksibil dhe të gatshëm për të punuar në ekip.
  • Aftësi për të kuptuar dhe zgjidhur kërkesat e klientëve.

Job Features

Job CategoryCall Agent

Apply Online