Call Agent (Inbound)

Holländisch
Prishtinë
Posted 10 Monaten ago

Krijo eksperiencë duke ofruar mbështetje për klientët në fushën e biznesit.
Trajnime të krijuara enkas për pozitën tuaj, që ju mundësojnë të fitoni njohuri profesionale, për ti kryer detyrat dhe përgjegjësite tuaja.
Ne ofrojmë:
– Pagë konkuruese prej 600 EUR në muaj.
– Trajnime të krijuara enkas për pozitën tuaj.
– Infrastrukturë moderne sipas standarteve gjermane. Ambient i ngrohtë dhe i përshtatshëm për punë dhe shoqëri.
– Zhvillim në kuadër të kompanisë.
Ne kërkojmë:
– Njohuri të gjuhës HOLANDEZE në nivelin C1.
– Aplikantë fleksibil dhe të gatshëm për të punuar në ekip.
– Aftësi për të kuptuar dhe zgjidhur kërkesat e klientëve.

Për të aplikuar, ju lutem plotësoni të dhënat që i gjeni me poshtë.

Job Features

Job CategoryCall Agent
Rroga600 EUR

Apply Online

A valid email address is required.
A valid phone number is required.