Call Agent (IT Support)

Deutsch
Prishtinë
Posted 11 Monaten ago

Krijo eksperiencë duke ofruar mbështetje për klientët e  STRATO.DE

Domain | Hosting | Server | Mail Service | Business Solutions.

Trajnime të krijuara enkas për pozitën tuaj, që ju mundësojnë të fitoni njohuri profesionale, për ti kryer detyrat dhe përgjegjësite tuaja.

Ne ofrojmë:

– Pagë konkuruese prej 600 EUR në muaj. + Bonus
– Trajnime të krijuara enkas për pozitën tuaj.
– Infrastrukturë moderne sipas standarteve gjermane. Ambient i ngrohtë dhe i përshtatshëm për punë dhe shoqëri.
– Zhvillim në kuadër të kompanisë

Ne kërkojmë:

– Njohuri të gjuhës HOLANDEZE në nivelin C1.
– Aplikantë fleksibil dhe të gatshëm për të punuar në ekip.
– Aftësi për të kuptuar dhe zgjidhur kërkesat e klientëve.

Për të aplikuar, ju lutem plotësoni të dhënat që i gjeni me poshtë.

Data e fundit per aplikim: 30.08.2017

Job Features

Job CategoryCall Agent
RROGA600 EUR

Apply Online