Call Agent / Spanish NEW*

Spanish
Prishtinë
Posted 6 Monaten ago

Përfito nga trajnimet tona dhe përgatitu për punë profesionale.

Rroga fikse 630 euro, plus bonuse në bazë të performancës tuaj në mbështetje të klientëve.

Për të aplikuar, ju duhet të keni njohuri të gjuhës Spanjolle.

Ne ofrojmë:

  • Pagë konkuruese prej 630 EUR në muaj.
  • Orar fleksibil
  • Trajnime të krijuara enkas për pozitën tuaj.
  • Infrastrukturë moderne sipas standarteve gjermane.
  • Ambient i ngrohtë dhe i përshtatshëm për punë dhe shoqëri.
  • Zhvillim në kuadër të kompanisë

Ne kërkojmë:

  • Njohuri të gjuhës Spanjolle në nivelin C1.
  • Aplikantë fleksibil dhe të gatshëm për të punuar në ekip.
  • Aftësi për të kuptuar dhe zgjidhur kërkesat e klientëve.

Job Features

Job CategoryCall Agent

Apply Online