Client Support (Polish)

Polnisch
Prishtinë
Posted 10 Monaten ago

Bëhu pjesë e ekipit tonë, krijo pozitën tënde brenda kompanisë dhe shfrytëzo mundësitë e reja për të ndërtuar karrierën tuaj. Krijo eksperiencë të re, duke punuar si këshilltar për klientë.

Përfito nga trajnimet tona dhe përgatitu për punë profesionale.

Ofro mbështetje për klientët tanë vetëm kur ata kanë nevojë per ndihmën tuaj.

Për të aplikuar, ju duhet të keni njohuri të gjuhës Polake.

Ne ofrojmë:

  • Pagë konkuruese + bonuse
  • Orar fleksibil
  • Trajnime të krijuara enkas për pozitën tuaj
  • Infrastrukturë moderne sipas standarteve gjermane
  • Ambient i ngrohtë dhe i përshtatshëm për punë dhe shoqëri
  • Zhvillim në kuadër të kompanisë

Ne kërkojmë:

  • Njohuri të gjuhës Polake
  • Individë fleksibil dhe të gatshëm për të punuar në ekip
  • Aftësi për të kuptuar dhe zgjidhur kërkesat e klientëve

A mendon që ky projekt i përshtatet kërkesave tuaja? Apliko tani duke e mbushur aplikacionin që e gjeni më poshtë.

Apply Online