DHL Outbound (UK)

Englisch
Prishtinë
Posted 1 Jahr ago

Projekti jonë më i ri, DHL Business Clients – Outbound, ofron mundësi të reja për punë.

Bëhu pjesë e ekipit tonë, me më shumë se 350 anëtarë dhe krijo pozitën tënde brenda kompanisë tonë, duke shfrytëzuar mundësitë e reja për të ndërtuar karrierën tuaj.

Krijo eksperiencë të re, duke punuar si këshilltar për klientët biznesorë të DHL.

Për të aplikuar, ju duhet të keni aftësi komunikimi me klientët në fushën e biznesit dhe njohuri të gjuhës: Angleze

Paga fikse, në vlerë prej 600EUR dhe një orar të përshtatshëm nga ora 08:30 – 16:30.

A mendon që ky projekt i përshtatet kërkesave tuaja? Dërgoni CV-në tuaj në contact@iq-l.de Na kontaktoni për më shumë informata.

Job Features

Job CategoryCall Agent
Payment600

Apply Online