DHL Outbound (Slovak)

Slovakisch
Prishtinë
Posted 8 Monaten ago

Projekti jonë më i ri, ofron mundësi të reja për punë.

DHL Business Clients – Outbound, 

Bëhu pjesë e ekipit tonë, me më shumë se 350 anëtarë dhe krijo pozitën tënde brenda kompanisë tonë, duke shfrytëzuar mundësitë e reja për të ndërtuar karrierën tuaj. Krijo eksperiencë të re, duke punuar si këshilltar për klientët biznesorë të DHL.

Për të aplikuar, ju duhet të keni njohuri të gjuhës Sllovake si dhe aftësi komunikimi me klientët në fushën e biznesit.

Ne ofrojmë:

  • Pagë konkuruese prej 600 EUR në muaj.
  • Orar të përshtatshëm nga ora 08:30 – 16:30.
  • Trajnime të krijuara enkas për pozitën tuaj.
  • Infrastrukturë moderne sipas standarteve gjermane. Ambient i ngrohtë dhe i përshtatshëm për punë dhe shoqëri.
  • Zhvillim në kuadër të kompanisë

Ne kërkojmë:

  • Njohuri të gjuhës Sllovake në nivelin C1.
  • Aplikantë fleksibil dhe të gatshëm për të punuar në ekip.
  • Aftësi për të kuptuar dhe zgjidhur kërkesat e klientëve.

A mendon që ky projekt i përshtatet kërkesave tuaja?

Apliko tani, duke e mbushur aplikacionin që e gjeni më poshtë.

 

Job Features

Rroga600 EUR

Apply Online