Fitness Instructor / Nutrition Expert

Posted 1 Monat ago

Bëhu pjesë e IQ si “Fitness Instructor / Nutrition Expert”

IQ Gym & Yoga është hapësirë e krijuar enkas për punëtorët tanë.

Një hapësirë dinamike e cila ka për qëllim të ju ofrojë punëtorëve tanë kujdes të shëndetit personal, duke zhvilluar kondicion fizik, akumulim të energjisë dhe largim të stresit, në mënyre që të përmirësojmë mënyrën e jetesës.

  • Kualifikimet profesionale:
  • Trajner/e e Fitnesit
  • Nutricist/e
  • Aftësi organizative
  • Njohuri të MS Outlook
  • Njohuri të gjuhës Shqipe dhe Angleze

Job Features

Job CategoryManagement

Apply Online