Puno nga shtëpia 2

Deutsch, Englisch
Gjilan, Mitrovicë, Pejë, Prishtinë, Prizren
Posted 5 Monaten ago

Që nga fillimi i situatës aktuale IQ to Link (Webhelp Kosovo) ka krijuar mundësinë që mbi 1,000 punëtorë të saj të vazhdojnë punën nga shtëpitë e tyre, pranë familjeve.

Nëse ju e flisni gjuhën Gjermane dhe Angleze (të dyja së bashku)  plotëso aplikacionin që e gjeni më poshtë. Apliko tani, dhe fillo punën nga shtëpia!

Në IQ to Link punojnë disa nga agjentët më të përgatitur në industrinë e shërbimit për konsumatorë. Ata janë të rinj, me plot pasion për punë dhe gjithmonë të gatshëm për ti shërbyer klientëve tanë. Varësisht nga projekti që e zgjedhni, ju do të pranoni thirrje për ndihmë rreth shërbimeve si: makinë me qera, online shopping, paketa postare, it support etj.

Të gjitha thirrjet vijnë nga konsumatorë që kanë nevojë për ndihmën tuaj dhe assesi nuk kanë të bëjnë me shitjen apo reklamimin e produkteve.

Ne ofrojmë:

  • Pagë konkuruese + bonuse
  • Orar fleksibil
  • Trajnime të krijuara enkas për pozitën tuaj
  • +10 Klientë global
  • Drejtor Gjerman
  • Zhvillim në kuadër të kompanisë

Ne kërkojmë:

  • Njohuri të gjuhës Gjermane mbi nivelin C1 + Angleze B1
  • Individë fleksibil dhe të gatshëm për të punuar në ekip (nga shtëpia)
  • Aftësi për të kuptuar dhe zgjidhur kërkesat e klientëve

Job Features

Job CategoryCall Agent

Apply Online