IT Support – Call Agent

Holländisch
Prishtinë
Posted 1 Jahr ago

Krijo eksperiencë duke ofruar mbështetje për klientët në industrinë IT/Web.
Domain | Hosting | Server | Mail Service | Business Solutions.
Trajnime të krijuara enkas për pozitën tuaj, që ju mundësojnë të fitoni njohuri profesionale, për ti kryer detyrat dhe përgjegjësite tuaja.
Ne ofrojmë:
– Pagë konkuruese prej 600 EUR në muaj.
– Trajnime të krijuara enkas për pozitën tuaj.
– Infrastrukturë moderne sipas standarteve gjermane. Ambient i ngrohtë dhe i përshtatshëm për punë dhe shoqëri.
– Zhvillim në kuadër të kompanisë
Ne kërkojmë:
– Njohuri të gjuhës HOLANDEZE në nivelin C1.
– Aplikantë fleksibil dhe të gatshëm për të punuar në ekip.
– Aftësi për të kuptuar dhe zgjidhur kërkesat e klientëve.
Dërgo CV-në tuaj në:
Contact@iq-l.de

Job Features

Job CategoryCall Agent
Rroga600 EUR

Apply Online