Italian

Italian
Posted 1 Monat ago

Që nga fillimi i situatës aktuale IQ to Link (Webhelp Kosovo) ka krijuar mundësinë që mbi 1,000 punëtorë të saj të vazhdojnë punën nga shtëpitë e tyre.

Kompania IQ to Link është pjesë e grupit Webhelp që nga fillimi i viti 2018. Pas një bashkpunimi të suksesshëm, kompanitë kanë vendosur të unifikojnë brendet e tyre në Webhelp Kosovo.

„Webhelp“ është kompani lidere në industrinë e BPO në Evropë, me klientë si Microsoft, Adidas, Reebok, Samsung, Michael Kors etj.  Me mbi 55,000 agjentë, në 140 lokacione në botë, Webhelp tashmë është prezente edhe në shtetin tonë, shtetin me popullsinë më të re Evropë.

Mbi 1,200 kosovarë tashmë punojnë për brendet si Adidas, HP, Bild, Die Welt, Zalando, DHL etj

Nëse ju e flisni gjuhën italiane plotëso aplikacionin që e gjeni më poshtë.

Ne ofrojmë:

  • Pagë konkuruese + bonuse
  • Orar fleksibil
  • Trajnime të krijuara enkas për pozitën tuaj
  • +10 Klientë global
  • Zhvillim në kuadër të kompanisë

Ne kërkojmë:

  • Dialekt zviceran
  • Aftësi në shitje
  • Individë fleksibil dhe të gatshëm për të punuar në ekip
  • Aftësi për të kuptuar dhe zgjidhur kërkesat e klientëve

Job Features

Job CategoryCall Agent

Apply Online