Peja info session

Deutsch
Pejë
Posted 11 Monaten ago

Eventi jonë në Pejë ka përfunduar me shumë sukses.

Ju ende mund të aplikoni për punë, në qytetin e Pejës, duke klikuar në linkun: http://iq-l.de/jobs/new/

_______________________

Së shpejti ne po e hapim pikën tonë të 6 në Kosovë, në qytetin e Pejës.

Eja në „Peja info session“ dhe mëso:

 • Çka është “Client Support”
 • Kush është IQ to Link
 • Cili është niveli i gjuhës tuaj Gjermane
 • Pse është atraktive kjo industri, etj…

Nëse ju e flisni gjuhën Gjermane, plotëso aplikacionin që e gjeni më poshtë.

Në IQ to Link punojnë disa nga agjentët më të përgatitur në industrinë e shërbimit për konsumatorë. Ata janë të rinj, me plot pasion për punë dhe gjithmonë të gatshëm për ti shërbyer klientëve tanë.

Varësisht nga projekti që e zgjedhni, ju do të pranoni thirrje për ndihmë rreth shërbimeve si: makinë me qera, online shopping, paketa postare, it support etj.

Të gjitha thirrjet vijnë nga konsumatorë që kanë nevojë për ndihmën tuaj dhe assesi nuk kanë të bëjnë me shitjen apo reklamimin e produkteve.

Përveç benefiteve si rroga e lartë, ushqim pa pagesë dhe ambient modern i punës, ju mund të përfitoni nga trajnimet tona, ku secili agjent trajnohet direkt nga kompanitë lidere në botë dhe përgatitet për punë profesionale.

Ne ofrojmë:

 • Pagë konkuruese + bonuse 
 • Orar fleksibil
 • Trajnime të krijuara enkas për pozitën tuaj
 • Infrastrukturë moderne sipas standarteve gjermane
 • 6 qendra në Kosovë
 • +10 Klientë global
 • Trajnime me pagesë
 • Drejtor Gjerman
 • Gym
 • Zyra e Doktorit
 • Dhoma e lutjeve
 • Fun Rooms
 • Ambient i ngrohtë dhe i përshtatshëm për punë dhe shoqëri
 • Zhvillim në kuadër të kompanisë

Ne kërkojmë:

 • Njohuri të gjuhës Gjermane
 • Individë fleksibil dhe të gatshëm për të punuar në ekip
 • Aftësi për të kuptuar dhe zgjidhur kërkesat e klientëve

Job Features

Job CategoryCall Agent

Apply Online