Client Support / Prizren

Deutsch
Prizren
Posted 2 months ago

Që nga fillimi i situatës aktuale IQ to Link (Webhelp Kosovo) ka krijuar mundësinë që mbi 1,000 punëtorë të saj të vazhdojnë punën nga shtëpitë e tyre, pranë familjeve si dhe kemi punësuar me shumë se 200 agjentë të ri.

Nëse ju keni aftësi të mira të shkrimit në gjuhën Gjermane, plotëso aplikacionin që e gjeni më poshtë. Apliko tani, dhe fillo punën nga shtëpia!

Në IQ to Link (Webhelp Kosovo) punojnë disa nga agjentët më të përgatitur në industrinë e shërbimit për konsumatorë. Ata janë të rinj, me plot pasion për punë dhe gjithmonë të gatshëm për ti shërbyer klientëve tanë. Varësisht nga projekti që e zgjedhni, ju do të pranoni thirrje për ndihmë rreth shërbimeve si: makinë me qera, online shopping, paketa postare, it support etj.

Varësisht nga projekti që e zgjedhni, ju do të pranoni thirrje rreth shërbimeve si: it support, domain & hosting, web server etj. Të gjitha thirrjet vijnë nga konsumatorë që kanë nevojë për ndihmën tuaj dhe assesi nuk kanë të bëjnë me shitjen apo reklamimin e produkteve.

Ne ofrojmë:

  • Pagë konkuruese + bonuse
  • Orar fleksibil
  • Trajnime të krijuara enkas për pozitën tuaj
  • +10 Klientë global
  • Drejtor Gjerman
  • Zhvillim në kuadër të kompanisë

Ne kërkojmë

  • Njohuri të gjuhës gjermane
  • Aftësi të mira të shkrimit në gjuhën gjermane
  • Njohuri të gjuhës angleze (B1)
  • Njohuri të avancuara në përdorimin e kompjuterit 

Job Features

Job CategoryCall Agent

Apply Online