Client Support / Gjilan

Deutsch
Gjilan
Posted 7 Monaten ago

Bëhu pjesë e ekipit tonë, krijo pozitën tënde brenda kompanisë dhe shfrytëzo mundësitë e reja për të ndërtuar karrierën tuaj. Krijo eksperiencë të re, duke punuar si këshilltar për klientë.

Përfito nga trajnimet tona dhe përgatitu për punë profesionale.

Ofro mbështetje për klientët tanë vetëm kur ata kanë nevojë per ndihmën tuaj.

Për të aplikuar, ju duhet të keni njohuri të gjuhës Gjermane.

Ne ofrojmë:

  • Pagë konkuruese + bonuse
  • Orar fleksibil
  • Trajnime të krijuara enkas për pozitën tuaj
  • Infrastrukturë moderne sipas standarteve gjermane
  • Ambient i ngrohtë dhe i përshtatshëm për punë dhe shoqëri
  • Zhvillim në kuadër të kompanisë

Ne kërkojmë:

  • Njohuri të gjuhës Gjermane në nivelin C1
  • Individë fleksibil dhe të gatshëm për të punuar në ekip
  • Aftësi për të kuptuar dhe zgjidhur kërkesat e klientëve

A mendon që ky projekt i përshtatet kërkesave tuaja? Apliko tani duke e mbushur aplikacionin që e gjeni më poshtë.

Job Features

Job CategoryCall Agent

Apply Online