Servicemitarbeiter (Inbound)

Deutsch
Mitrovicë
Posted 11 Monaten ago

– Përfito nga trajnimet tona dhe përgatitu për punë profesionale.

– Ofro mbështetje për klientët e „DHL“ vetëm kur ata kanë nevojë per ndihmën tuaj.

– Rroga fikse 600 euro, plus bonuse në bazë të performancës tuaj në mbështetje të klientëve.

Për të aplikuar, ju duhet të keni njohuri të gjuhës Gjermane.

Ne ofrojmë:

  • Pagë konkuruese prej 600 EUR në muaj.
  • Orar fleksibil
  • Trajnime të krijuara enkas për pozitën tuaj.
  • Infrastrukturë moderne sipas standarteve gjermane.
  • Ambient i ngrohtë dhe i përshtatshëm për punë dhe shoqëri.
  • Zhvillim në kuadër të kompanisë

Ne kërkojmë:

  • Njohuri të gjuhës Gjermane në nivelin C1.
  • Aplikantë fleksibil dhe të gatshëm për të punuar në ekip.
  • Aftësi për të kuptuar dhe zgjidhur kërkesat e klientëve.

A mendon që ky projekt i përshtatet kërkesave tuaja?

Apliko tani, duke e mbushur aplikacionin që e gjeni më poshtë.

Job Features

Job CategoryCall Agent
Rroga600 EUR

Apply Online

A valid email address is required.
A valid phone number is required.