Servicemitarbeiter (Inbound)

Deutsch
Prishtinë
Posted 4 Monaten ago
 • Përfito nga trajnimet tona dhe përgatitu për punë profesionale.
 • Ofro mbështetje për klientët e „DHL“ vetëm kur ata kanë nevojë per ndihmën tuaj.
 • Rroga fikse 600 euro, plus bonuse në bazë të performancës tuaj në mbështetje të klientëve.

Për të aplikuar, ju duhet të keni njohuri të gjuhës Gjermane.

Ne ofrojmë:

 • Pagë konkuruese prej 600 EUR në muaj.
 • Orar fleksibil
 • Trajnime të krijuara enkas për pozitën tuaj.
 • Infrastrukturë moderne sipas standarteve gjermane. Ambient i ngrohtë dhe i përshtatshëm për punë dhe shoqëri.
 • Zhvillim në kuadër të kompanisë

Ne kërkojmë:

 • Njohuri të gjuhës Gjermane në nivelin C1.
 • Aplikantë fleksibil dhe të gatshëm për të punuar në ekip.
 • Aftësi për të kuptuar dhe zgjidhur kërkesat e klientëve.

A mendon që ky projekt i përshtatet kërkesave tuaja?

Apliko tani, duke e mbushur aplikacionin që e gjeni më poshtë.

Job Features

Rroga600 EUR

Apply Online

A valid email address is required.
A valid phone number is required.