Servicemitarbeiter (Inbound)

Deutsch
Prishtinë
Posted 11 Monaten ago

Klientët tanë, janë të suksesshëm vetëm falë përkushtimit tuaj në IQ to Link.

 

„Extra Energie GmbH“ ka gjetur mbështetjen perfekte në kompaninë tonë. Rritja e tyre na mundëson që ne të krijojmë edhe 20 vende të reja pune në IQ to Link.

 

Përfito nga trajnimet tona dhe përgatitu për punë profesionale.

Ofro mbështetje për klientët e „Extra Energie GmbH“ vetëm kur ata kanë nevojë per ndihmën tuaj.

Rroga fikse 600 euro, plus bonuse në bazë të performancës tuaj në mbështetje të klientëve.

 

Për të aplikuar, ju duhet të keni njohuri të gjuhës Gjermane si dhe aftësi komunikimi me klientët në fushën e biznesit.

 

Ne ofrojmë:

  • Pagë konkuruese prej 600 EUR në muaj.
  • Orar fleksibil
  • Trajnime të krijuara enkas për pozitën tuaj.
  • Infrastrukturë moderne sipas standarteve gjermane. Ambient i ngrohtë dhe i përshtatshëm për punë dhe shoqëri.
  • Zhvillim në kuadër të kompanisë

 

Ne kërkojmë:

  • Njohuri të gjuhës Gjermane në nivelin C1.
  • Aplikantë fleksibil dhe të gatshëm për të punuar në ekip.
  • Aftësi për të kuptuar dhe zgjidhur kërkesat e klientëve.

 

Data e fundit për aplikim: 16.08.2017

 

A mendon që ky projekt i përshtatet kërkesave tuaja?

Apliko tani, duke e mbushur aplikacionin që e gjeni më poshtë.

 

Job Features

Job CategoryCall Agent
Rroga600 EUR

Apply Online