Swiss German

Schweizerdeutsch
Prishtinë
Posted 3 Wochen ago

Që nga fillimi i situatës aktuale IQ to Link (Webhelp Kosovo) ka krijuar mundësinë që mbi 1,000 punëtorë të saj të vazhdojnë punën nga shtëpitë e tyre.

Nëse ju e flisni dialektin zviceran plotëso aplikacionin që e gjeni më poshtë.

Ne ofrojmë:

  • Pagë konkuruese + bonuse
  • Orar fleksibil
  • Trajnime të krijuara enkas për pozitën tuaj
  • +10 Klientë global
  • Zhvillim në kuadër të kompanisë

Ne kërkojmë:

  • Dialekt zviceran
  • Aftësi në shitje
  • Individë fleksibil dhe të gatshëm për të punuar në ekip
  • Aftësi për të kuptuar dhe zgjidhur kërkesat e klientëve

 

Job Features

Job CategoryCall Agent

Apply Online